Licor 43 Sangria

Licor 43 Sangria

Deze cocktail kan je het beste voor meerdere personen maken en daarom bereiden in een drankdispenser. Het staat ook nog eens heel leuk! Het is een heerlijke cocktail met lekker veel vers fruit om van te genieten in de zomer met vrienden!

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de watermeloen in stukken. Snijd ook de schil er vanaf.
  2. Maak de aardbeien schoon en snijd het kroontje er vanaf. Heb je erg grote aardbeien? Snijd ze dan eventueel door midden.
  3. Pak de dispenser en voeg hier veel ijsblokjes aan toe.
  4. Voeg vervolgens de watermeloen en aardbeien toe.
  5. Schenk de licor 43 erin en daarna de rosé.
  6. Voeg als laatste de munt toe en tappen maar!

De Licor 43 Sangria is gemaakt met:

Licor 43

strongLicor 43 70clstrong is een heerlijke Spaanse likeur die in de nabijheid van de Middellandse zee wordt vervaardigd. In Cartagena, een stad die historie ademt, is de familie Zamora in 1956 begonnen om de wereld te veroveren met Licor Cuarenta Y Tres. Bekend is dat deze drank op basis van 43 ingredienten gemaakt wordt, waarbij de exacte samenstelling geheim is. br br Licor 43 is een likeur waar je het gehele jaar door van geniet. Probeer m puur met ijs, in combinatie met melk en voldoende ijsklontjes, maar natuurlijk ook in een mix met koffie. Wat je voorkeur ook heeft, met Licor 43 70cl is alles mogelijk. Kun je wel wat inspiratie voor een lekkere mix gebruiken Probeer dan de onderstaande Licor 43 cocktail. Volg de stappen en je resultaat is een zachte, frisse en goed gebalanceerde mix met Licor Cuarenta Y Tres. br br olliSchenk 35ml Licor 43 en 15ml citroensap in een met ijs gevuld glas.liliVoeg hier 100ml bruisend water aan toe....

Bekijk op Drankdozijn.nl

Rosé

Cinq Rose wordt vervaardig van de Grenache en Cinsault druiven. Cinq Rose is heerlijk rond, fruitig en toegankelijk van smaak. Zachte notities van vers fruit voeren de boventoon. Deze rose is goed te gebruiken als aperitief, in combinatie met vleesgerechten, bij salades of als begeleider van gerechten uit de Aziatische keuken.

Bekijk op Drankdozijn.nl