Bloody Mary

Bloody Mary

De Bloody Mary, een echte klassieker. Deze bekende hartige cocktail bestaat voornamelijk uit vodka en tomatensap. Je maakt hem helemaal naar je eigen smaak door zelf de hoeveelheid tabasco, peper en zout toe te voegen.

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vul een longdrink glas voor de helft met ijsblokjes.
  2. Voeg eerst de vodka en het tomatensap toe.
  3. Voeg vervolgens het citroensap, de druppels tabasco en worcestershire saus toe.
  4. Breng op smaak met een snufje zout en gemalen peper.
  5. Roer door en garneer met een stengel selderij. Tip: de selderij kan je tussendoor gebruiken om je cocktail nog even te roeren!

De Bloody Mary is gemaakt met:

Vodka

strongSmirnoff Vodka 70clstrong is de ideale fles voor iedereen die op zoek is naar een goede en scherp geprijsde wodka. Deze variant behoort al jaren tot het kernassortiment van het merk en staat bekend om een veelzijdig karakter. br br Smirnoff Vodka is opgericht door de Rus Pierre Smirnov, die met zijn drank uitgroeide tot hofleverancier van het keizerlijke Russische hof. Jaren later was het zijn zoon, Vladimir, die ervoor zorgde dat deze drank ook op andere plekken in de wereld de waardering kreeg die het verdiende. br br Deze fles Smirnoff heeft soepele en zijdezachte smaken waar je uitstekend mee kunt mixen, maar ook in een grote diversiteit aan cocktails is dit het proberen waard. Ontdek het nu zelf!

Bekijk op Drankdozijn.nl