Over Cocktail recepten

Je zult het vast wel herkennen, je wilt een cocktail maken maar weet niet wat je kan maken met de spullen die je al in huis hebt. Dat was ook ons probleem, gewoon spontaan thuis een cocktail willen maken maar na wat gegoogle erachter komen dat je niet alles in huis hebt. Hierdoor is de Cocktail shaker ontstaan die terug te vinden is op onze website. Met de Cocktail shaker kun je ingredienten invullen en selecteren die jij in je kast hebt staan. Door op de "shake" knop te drukken krijg jij direct te zien welke cocktails jij kunt maken met de spullen die jij al in huis hebt, handig toch?

Cocktail recepten is een website bedoeld voor de échte thuis-barkeeper!

- Thomas, Cocktail recepten

Ons doel met deze website is om, naast het makkelijker vindbaar maken van cocktails, de bezoeker te inspireren en motiveren lekkere en mooie cocktails te maken! Wij zijn geen professionele fotografen, bartenders of mixologen, hebben geen cursus gehad en kennen helaas ook niet alle recepten uit ons hoofd. Met deze website willen wij jou uitdagen en laten zien dat iedereen cocktails kan maken, want uiteindelijk gaat het om de smaak en niet om de fame op Insta (naja, misschien een klein beetje dan...).

Wie zijn wij?

Ik ben Thomas, developer van beroep en ik hou uiteraard van cocktails. Ik ben vooral gek op de 'Sour' en 'Mule' cocktails, heerlijk koel in een thermosfles mee naar het park of in het zonnetje op het balkon! De meest verrassende combinaties die ik tegen ben gekomen zijn denk ik toch de cocktails met bier zoals stouts en ipa's, gecombineerd met een stevige espresso of een bubbelende champagne. Mijn doel voor Cocktail recepten is om lekkere cocktails vinden als maar makkelijker en sneller maken!