Elderflower Royale

Elderflower Royale

Met de Elderflower Royale voeg je een twist toe aan je bruisende prosecco! Erg lekker om te drinken in de lente. Maar op een feestje doet ie het ook goed! Garneer eventueel met een citroenschil.

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pak een champagneflûte en schenk eerst de elderflower likeur in.
  2. Top af met de champagne.

De Elderflower Royale is gemaakt met:

Champagne

Piper-Heidsieck demi-sec is een heerlijke wijn met rond en toegankelijk karakter. Deze demi-sec combineert levendige aromas met rijke smaken evenals een delicate bite. Doordat deze champagne de classificatie demi-sec heeft verkregen, betekent dit dat deze redelijk zoet van smaak is. br Br Dit verkrijgt de wijn doordat tijdens een van de laatste stappen uit het productie proces. Tijdens deze stap worden gistcellen verwijderd en hierbij gaat een bepaald volume aan champagne verloren. De wijnmakers vullen dit aan met liqueur dexpedition, wat zij op basis van reserve wijnen en suiker maken. De hoeveelheid suiker (dosage genaamd) bepaalt welke classificatie de champagne krijgt. De Piper-Heidsieck demi-sec bevat 35 gram suiker per liter champagne, waar de klassiekebr a classtext-red style hrefartikelfles-piper-heidsieck-brut-75clPiper-Heidsieck Bruta 10 gram per liter bevat. Hierdoor is deze laatste een stuk droger van smaak. Br br De Pipe...

Bekijk op Drankdozijn.nl

Bols Elderflower

Bols Elderflower heeft zachte geuren van vlierbloesem en honing. De smaak is licht floraal en wordt gebalanceerd door toetsen van citrus. Lekker om mee te mixen of om in cocktails te verwerken.

Bekijk op Drankdozijn.nl