Frosé

Frosé

De Frosé, ofwel de frozen rosé, is hét zomerse drankje wat je wil drinken! Het is eigenlijk een slush puppy voor volwassenen. Je moet het wel een beetje plannen want van te voren moet je de rosé ijsblokjes maken. Na het maken van de ijsblokjes kan je ze ongeveer een week in de vriezer bewaren.

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak van te voren de rosé ijsblokjes. Vul ijsblok vormen met de rosé en laat bevriezen in de vriezer. Als de ijsblokjes bevroren zijn, kan je de cocktail gaan maken.
  2. Pak een blender en doe hier de aardbeien en suiker in.
  3. Roer even door en laat een paar minuten zo staan.
  4. Voeg vervolgens de vodka, grenadine en bevroren rosé ijsblokjes toe.
  5. Mix goed door elkaar!
  6. Pak een groot wijnglas en schenk de cocktail erin. Garneer eventueel met een aardbei.

De Frosé is gemaakt met:

Grenadine

Monin Grenadine heeft een licht zure smaak van rode bessen en de rondheid van vanille.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Rosé

Cinq Rose wordt vervaardig van de Grenache en Cinsault druiven. Cinq Rose is heerlijk rond, fruitig en toegankelijk van smaak. Zachte notities van vers fruit voeren de boventoon. Deze rose is goed te gebruiken als aperitief, in combinatie met vleesgerechten, bij salades of als begeleider van gerechten uit de Aziatische keuken.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Vodka

strongSmirnoff Vodka 70clstrong is de ideale fles voor iedereen die op zoek is naar een goede en scherp geprijsde wodka. Deze variant behoort al jaren tot het kernassortiment van het merk en staat bekend om een veelzijdig karakter. br br Smirnoff Vodka is opgericht door de Rus Pierre Smirnov, die met zijn drank uitgroeide tot hofleverancier van het keizerlijke Russische hof. Jaren later was het zijn zoon, Vladimir, die ervoor zorgde dat deze drank ook op andere plekken in de wereld de waardering kreeg die het verdiende. br br Deze fles Smirnoff heeft soepele en zijdezachte smaken waar je uitstekend mee kunt mixen, maar ook in een grote diversiteit aan cocktails is dit het proberen waard. Ontdek het nu zelf!

Bekijk op Drankdozijn.nl