Ingrediënten

Bereiding

  1. Pak een tumbler en doe hier wat ijsblokjes in.
  2. Voeg de gin, limoensap en ginger beer toe. Tip: gebruik vers limoensap!
  3. Breng op smaak met een scheutje angostura bitters.
  4. Roer een keer door en garneer met een partje limoen.

De Gin Gin Mule is gemaakt met:

Angostura bitters

Angostura Dr.Siegert is een bitter die voor het eerst in 1824 door Dr. J. Siegert werd gemaakt, als remedie tegen vermoeidheid en maagklachten. Angostura wordt van meer dan 40 verschillende kruiden en plantenextracten gemaakt.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Gin

Tanqueray Gin combineert het beste van vier zorgvuldig uitgekozen botanicals jeneverbessen, engelwortel, koriander en zoethout. De ingredienten krijgen ruimschoots de tijd om in een een neutraal graan distillaat te trekken, waarbij de alcohol het beste van iedere botanical opneemt. Samen zorgt dit voor een uitstekende balans en karakteristieke smaken die smaakvol tot uiting komen in combinatie met een premium tonic, maar ook in diverse cocktails is dit het proberen waard.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Ginger beer

Fever Tree Ginger Beer is een natuurlijk gebrouwen product met een unieke mix van de fijnste gembers en bronwater. Niet te zoet op het palet en met een diepe langdurige gembersmaak. Deze 50CL fles is ideaal voor thuis in de koelkast. Zo ben je altijd klaar om je drank een verrassende twist te geven!

Bekijk op Drankdozijn.nl