Smurfenbier

Smurfenbier

Menig Smurf zou hier goed dronken van worden, jij ook, want zo makkelijk drink je een Smurfenbier namelijk weg. Naast de lekkere zoete smaak, heeft Smurfenbier ook enorm mooie blauwe kleur. Ben jij een Fuifsmurf? Dan is Smurfenbier jouw drankje!

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vul een cocktail shaker met wat ijsblokjes en voeg de Boswandeling, Peachtree en Blue curaçao toe. Shake goed!
  2. Schenk de cocktail door een cocktail strainer in een cocktailglas.
  3. Vul het glas aan met de sprite.

De Smurfenbier is gemaakt met:

Blue Curacao

strongDe Kuyper Blue Curacaostrong is een klassieker binnen het aanbod van dit oer-Hollandse merk. Deze drank distilleert men op basis van Laraha fruit dat op Curaao groeit. De volle blauwe kleur en de intense sinaasappelsmaken maken dit een likeur als geen ander. Voeg eenvoudig een smaakvolle en kleurrijke twist aan uiteenlopende cocktails en mixdranken toe. Direct op zoek naar inspiratie Ga voor de bBlue Lagoonb. Hieronder vind je de benodigdheden om meteen te beginnen. br br Meet twee delen De Kuyper Blue Curacao af via je a classtext-red style hrefartikelstuk-de-kuyper-cocktailkit-1stuksjiggera en schenk deze in een met ijs gevuld longdrink glas. Voeg hier zowel een deel Three Sixty Vodka aan toe als een deel limoensap. Top dit af met een frisdrank zoals Sprite of Fever Tree Lemonade en roer dit kort door elkaar. Kies voor een partje watermeloen als garnering en je bent klaar voor een heerlijk zomerse traktatie.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Boswandeling

Boswandeling, al jaren een populaire likeur, met name onder de jongeren. Boswandeing heeft een frivole fles met eigen stijl. Boswandeling wordt gemaakt op basis van kokos, banaan en room.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Peachtree

Het beste van vers geplukte perziken komt tot uiting in de strongPeachtree likeur van de Kuyperstrong. Deze likeur verscheen in 1984 voor het eerst op de markt en dit was direct een succes. Door de jaren heen is de Kuyper Peachtree uitgegroeid tot een van de populairste dranken in zn soort. Het frisse, fruitige en toegankelijke karakter van de Peachtree zorgt ervoor dat dit de favoriet van velen is. br Br Wie van fruitige drankjes houdt, doet er goed aan om met deze likeur te gaan mixen. De bFizzy Peachtreeb is een klassieker die je op zn minst een keer geprobeerd moet hebben. Hoe je m maakt Pers het sap van een kwart van een limoen in een wijnglas, voeg hier voldoende ijsklontjes aan toe en schenk vervolgens 40ml Peachtree likeur in met hieropvolgend 100ml bruisend water. Roer dit goed door elkaar en garneer met twee schijfjes limoen.

Bekijk op Drankdozijn.nl