Snoepgoed Cocktail

Snoepgoed Cocktail

De naam van deze cocktail verklapt het al een beetje, maar deze cocktail is een ware verleiding als je van snoep houdt! Drink deze cocktail bij het heerlijk avondje vol met cadeautjes, gezelligheid, pepernoten, taaitaai, en snoepgoed! Pas op dat je vullingen er niet uit springen!

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pak een cocktailshaker en doe hier een paar ijsblokjes in.
  2. Voeg alle ingrediënten toe en shake!
  3. Pak een tumbler en vul deze voor de helft met ijsblokjes.
  4. Schenk de cocktail in de tumbler.

De Snoepgoed Cocktail is gemaakt met:

Aardbeien likeur

Bols Strawberry is rijke likeur met goed gebalanceerde smaken. Het zoete van de aardbei wordt aangevuld met frisse toetsen van citrus.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Cointreau

Cointreau is een Franse sinaasappellikeur met een lange historie. De drank wordt vervaardigd door een combinatie van zoete en zure sinaasappelschillen tot in perfectie te distilleren. Cointreau staat bekend om een uiterst gebalanceerde smaak en laat zich uitstekend puur drinken. Gebruik je m liever in de mix Ook dit is mogelijk!

Bekijk op Drankdozijn.nl

Creme de Bananes

De Kuyper Creme de Bananes is een zachte likeur, gemaakt van bananen.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Vodka

strongSmirnoff Vodka 70clstrong is de ideale fles voor iedereen die op zoek is naar een goede en scherp geprijsde wodka. Deze variant behoort al jaren tot het kernassortiment van het merk en staat bekend om een veelzijdig karakter. br br Smirnoff Vodka is opgericht door de Rus Pierre Smirnov, die met zijn drank uitgroeide tot hofleverancier van het keizerlijke Russische hof. Jaren later was het zijn zoon, Vladimir, die ervoor zorgde dat deze drank ook op andere plekken in de wereld de waardering kreeg die het verdiende. br br Deze fles Smirnoff heeft soepele en zijdezachte smaken waar je uitstekend mee kunt mixen, maar ook in een grote diversiteit aan cocktails is dit het proberen waard. Ontdek het nu zelf!

Bekijk op Drankdozijn.nl