Frambozen Bierpunch

Frambozen Bierpunch

Een punch verwijst vaak naar een grote kom of bowl waar het in zit, en dat is ook bij deze cocktail het geval. De ingrediënten zijn dan ook gebaseerd op het vullen van een grote kom, zodat je met meerderen kan genieten van deze cocktail!

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pak een blender en mix hierin de frambozensiroop met het water en de frambozen. Tip: gebruik verse frambozen voor de lekkerste smaak! Schenk het daarna in een grote kom of bowl.
  2. Snijd de limoen en de citroen in plakken en voeg toe aan de kom.
  3. Schenk vervolgens de vodka en het witbier erbij. Roer even door.
  4. Voeg naar voorkeur ijsblokjes toe en serveer met en grote lepel erin.

De Frambozen Bierpunch is gemaakt met:

Vodka

strongSmirnoff Vodka 70clstrong is de ideale fles voor iedereen die op zoek is naar een goede en scherp geprijsde wodka. Deze variant behoort al jaren tot het kernassortiment van het merk en staat bekend om een veelzijdig karakter. br br Smirnoff Vodka is opgericht door de Rus Pierre Smirnov, die met zijn drank uitgroeide tot hofleverancier van het keizerlijke Russische hof. Jaren later was het zijn zoon, Vladimir, die ervoor zorgde dat deze drank ook op andere plekken in de wereld de waardering kreeg die het verdiende. br br Deze fles Smirnoff heeft soepele en zijdezachte smaken waar je uitstekend mee kunt mixen, maar ook in een grote diversiteit aan cocktails is dit het proberen waard. Ontdek het nu zelf!

Bekijk op Drankdozijn.nl