Kerst Spoom

Kerst Spoom

Een spoom wordt vaak tussen gerechten door gedronken om je smaak te neutraliseren. Deze mooie witte cocktail met klein rood accent is een geschikte cocktail om met kerst op tafel te zetten! We maken deze cocktail in een blender.

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pak een blender en doe hier een grote bol yoghurt ijs in.
  2. Schenk de vodka en prosecco erbij.
  3. Blend de cocktail goed zodat het een mooi geheel wordt. Dit duurt ongeveer 2 minuten.
  4. Pak een champagneflûte en schenk hier een klein scheutje / kleine bodem aardbeien likeur in.
  5. Als de cocktail klaar is met blenden, schenk je hem in het glas en is ie klaar om te serveren.

De Kerst Spoom is gemaakt met:

Aardbeien likeur

Bols Strawberry is rijke likeur met goed gebalanceerde smaken. Het zoete van de aardbei wordt aangevuld met frisse toetsen van citrus.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Prosecco

Martini Prosecco is een licht sprankelende Italiaanse wijn, gemaakt van 100% Prosecco druiven. Martini Prosecco heeft de geur en smaak van witfruit en een wat bloemige toon.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Vodka

strongSmirnoff Vodka 70clstrong is de ideale fles voor iedereen die op zoek is naar een goede en scherp geprijsde wodka. Deze variant behoort al jaren tot het kernassortiment van het merk en staat bekend om een veelzijdig karakter. br br Smirnoff Vodka is opgericht door de Rus Pierre Smirnov, die met zijn drank uitgroeide tot hofleverancier van het keizerlijke Russische hof. Jaren later was het zijn zoon, Vladimir, die ervoor zorgde dat deze drank ook op andere plekken in de wereld de waardering kreeg die het verdiende. br br Deze fles Smirnoff heeft soepele en zijdezachte smaken waar je uitstekend mee kunt mixen, maar ook in een grote diversiteit aan cocktails is dit het proberen waard. Ontdek het nu zelf!

Bekijk op Drankdozijn.nl