Violetta Jäger

Violetta Jäger

De Violetta Jäger, een fruitige cocktail maar toch ook een beetje zuur. Door je glas een suikerrand te geven, neem je wat van de zurigheid van de cocktail weg. En het staat ook nog eens heel leuk!

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pak een schoteltje en doe hier wat suiker op.
  2. Pak een tumbler, maak de rand nat met bijvoorbeeld een partje citroen en dip het glas in de suiker.
  3. Pak vervolgens een cocktailshaker en doe hier wat ijsblokjes in.
  4. Voeg de Jägermeister, de creme de cassis, de suikersiroop en het limoensap toe.
  5. Shake!
  6. Schenk de cocktail door een strainer in het glas.

De Violetta Jäger is gemaakt met:

Creme de Cassis

De Kuyper Creme de Cassis is een heerlijke cremige likeur, gemaakt van de beste zwarte bessen en alcohol.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Suikersiroop

Monin Sucre de Canne heeft een zoete poedersuiker smaak. Deze volle suikersiroop is een ideaal onderdeel van diverse cocktailcreaties en een must-have voor iedere creatieveling. Maak cocktails op een hoger niveau met Monin suikersiroop.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Jägermeister

Wie aan kruidenlikeuren denkt, denkt al snel aan strongJagermeister 70clstrong. Deze authentieke likeur, die uit Duitsland afkomstig is, kenmerkt zich al jaren tot een van de meest populaire dranken in zn soort. Jagermeister is een drank die op basis van maar liefst 56 zorgvuldig geselecteerde ingredienten wordt gemaakt en waarvan de exacte samenstelling een goed bewaard geheim is. br br Een zorgvuldig en ambachtelijk productieproces vormt al jaren de basis van de Jagermeister 70cl. Het gebruik van 56 ingredienten, waaronder diverse kruiden, bloesem, plantwortels en fruitsoorten die van over de gehele wereld afkomstig zijn, worden tot vier verschillende (aparte) distillaten bereid. Deze dranken worden vervolgens door de bMeester Distillateurb samengevoegd. In deze drank proef je het beste terug van wat de natuur te bieden heeft. br Br Benieuwd naar hoe je Jagermeister het best kunt drinken IJskoud geserveerd is deze drank het lekkerst...

Bekijk op Drankdozijn.nl