Ingrediënten

Bereiding

  1. Vul een tumbler glas met wat ijsblokjes.
  2. Schenk als eerst de Kahlúa in.
  3. Pak vervolgens een cocktailshaker en doe hier de vodka en vloeibare slagroom in. Shake!
  4. Pak een (bar)lepel en schenk over de bolle kant van de lepel de gemixte vodka en slagroom. Door het op deze manier te doen behoud je het mooie laagjes effect.

De White Russian is gemaakt met:

Kahlua

Kahlua zijn twee belangrijkste ingredienten zijn koffie en vanille. Alleen de beste Arabica koffiebonen worden gebruikt in de Kahlua mix. In Mexico geniet Kahlua al jaren grote faam als voorkeurslikeur bij een kopje koffie na het diner.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Vodka

strongSmirnoff Vodka 70clstrong is de ideale fles voor iedereen die op zoek is naar een goede en scherp geprijsde wodka. Deze variant behoort al jaren tot het kernassortiment van het merk en staat bekend om een veelzijdig karakter. br br Smirnoff Vodka is opgericht door de Rus Pierre Smirnov, die met zijn drank uitgroeide tot hofleverancier van het keizerlijke Russische hof. Jaren later was het zijn zoon, Vladimir, die ervoor zorgde dat deze drank ook op andere plekken in de wereld de waardering kreeg die het verdiende. br br Deze fles Smirnoff heeft soepele en zijdezachte smaken waar je uitstekend mee kunt mixen, maar ook in een grote diversiteit aan cocktails is dit het proberen waard. Ontdek het nu zelf!

Bekijk op Drankdozijn.nl