Balon 43

Balon 43

Met de bekende Spaanse Licor 43 kan je vele cocktails maken. Probeer op een warme zomerdag deze heerlijke cocktail. Hij is zowel fris, zoet als zuur. En het voordeel van deze cocktail: je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig!

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pak een wijnglas en doe hier een paar ijsblokjes in.
  2. Knijp het sap van een halve citroen (per persoon) uit in het glas. Gebruik het liefst vers citroensap voor de lekkerste smaak. Gebruik je citroensap uit een flesje? Reken dan op 25 ml per persoon.
  3. Schenk de Licor 43 en het bruisend water erbij.
  4. Roer een keer door en garneer met een schijfje citroen.

De Balon 43 is gemaakt met:

Licor 43

strongLicor 43 70clstrong is een heerlijke Spaanse likeur die in de nabijheid van de Middellandse zee wordt vervaardigd. In Cartagena, een stad die historie ademt, is de familie Zamora in 1956 begonnen om de wereld te veroveren met Licor Cuarenta Y Tres. Bekend is dat deze drank op basis van 43 ingredienten gemaakt wordt, waarbij de exacte samenstelling geheim is. br br Licor 43 is een likeur waar je het gehele jaar door van geniet. Probeer m puur met ijs, in combinatie met melk en voldoende ijsklontjes, maar natuurlijk ook in een mix met koffie. Wat je voorkeur ook heeft, met Licor 43 70cl is alles mogelijk. Kun je wel wat inspiratie voor een lekkere mix gebruiken Probeer dan de onderstaande Licor 43 cocktail. Volg de stappen en je resultaat is een zachte, frisse en goed gebalanceerde mix met Licor Cuarenta Y Tres. br br olliSchenk 35ml Licor 43 en 15ml citroensap in een met ijs gevuld glas.liliVoeg hier 100ml bruisend water aan toe....

Bekijk op Drankdozijn.nl