Black Russian

Black Russian

Door zijn sterke smaak is dit de perfecte cocktail om te drinken op een koude winterdag. Ook is het een goede afsluiter na het avondeten. Het is de sterkere variant van de White Russian, waar nog melk aan is toegevoegd. Probeer ze allebei eens uit!

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pak een tumbler glas en vul deze met ijsblokjes.
  2. Schenk de Kahlúa en vodka in en je bent klaar! Ben je niet zo'n vodka fan maar wel zin in deze cocktail, voeg dan 30 ml toe per persoon om hem iets minder sterk te maken. Voeg de ingrediënten naar eigen smaak bij elkaar.

De Black Russian is gemaakt met:

Kahlua

Kahlua zijn twee belangrijkste ingredienten zijn koffie en vanille. Alleen de beste Arabica koffiebonen worden gebruikt in de Kahlua mix. In Mexico geniet Kahlua al jaren grote faam als voorkeurslikeur bij een kopje koffie na het diner.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Vodka

strongSmirnoff Vodka 70clstrong is de ideale fles voor iedereen die op zoek is naar een goede en scherp geprijsde wodka. Deze variant behoort al jaren tot het kernassortiment van het merk en staat bekend om een veelzijdig karakter. br br Smirnoff Vodka is opgericht door de Rus Pierre Smirnov, die met zijn drank uitgroeide tot hofleverancier van het keizerlijke Russische hof. Jaren later was het zijn zoon, Vladimir, die ervoor zorgde dat deze drank ook op andere plekken in de wereld de waardering kreeg die het verdiende. br br Deze fles Smirnoff heeft soepele en zijdezachte smaken waar je uitstekend mee kunt mixen, maar ook in een grote diversiteit aan cocktails is dit het proberen waard. Ontdek het nu zelf!

Bekijk op Drankdozijn.nl