Ingrediënten

Bereiding

  1. Pak een cocktailshaker en doe hier wat ijsblokjes in.
  2. Voeg de Baileys, whiskey en honing toe. Schud goed tot de honing helemaal vermengd is en het drankje lekker koud is geworden!
  3. Vul een tumbler met wat ijsblokjes en schenk de cocktail door een strainer in het glas.

De Honey Bee is gemaakt met:

Baileys Irish Cream

strongBaileys Irish Cream 70clstrong is al het jaren het uithangbord van dit merk. Deze voortreffelijke Ierse likeur vervaardigt men sinds jaar en dag op basis van Ierse whisky, room en vanille. Zoveel mogelijk ingredienten zijn afkomstig uit het eigen land en dit is iets waar men trots op is. br br Baileys 70cl is heerlijk om op zichzelfstaand te drinken, maar tilt ook je koffie-ervaring naar hoger niveau. Voeg een scheutje Baileys likeur aan de koffie toe en geniet van een echte Irish Coffee. Experimenteer je liever met toetjes Ook dit kan, Baileys Cream is een alleskunner.

Bekijk op Drankdozijn.nl

Whiskey

strongJack Daniels 70clstrong vormt sinds jaar en dag het hart van het assortiment van Jack Daniels whiskey. De Black Label, die ook bekend staat als de bOld No.7b, wordt met de grootst mogelijke zorg vervaardigd. Kenmerkend hierbij is een filtering via esdoornhoutskool, wat ieder fles Jack Daniels zn onderscheidende karakter meegeeft. Vervolgens wordt de drank op nieuwe vaten van Amerikaans eiken gerijpt zodat de smaken intenser en complexer worden. br br De vaten die voor de rijping worden gebruikt, worden in de eigen cooperage (kuiperij) van de distilleerderij gemaakt. Dit zijn steevast nieuwe, zwaar geblakerde vaten van Amerikaans eiken die tevens als virgin oak vaten bekend staan. br br Wat opvalt is het goed gebalanceerde karakter van deze whiskey. Zoetigheden en lichte invloeden van kruiden zijn rijkelijk aanwezig, waarbij eiken voor de balans zorgt. De smaken zijn toegankelijk, zacht en zoet met ook hierbij invloeden van eiken...

Bekijk op Drankdozijn.nl